Cvećara Moj Stil

Ljiljana Vukomanović

Cvećara Moj Stil bavi se izradom cvetnih aranžmana za sve prilike. Ukoliko Vam je potrebno da Vaš događaj bude lepši, zanimljiviji, moderniji, luksuzniji… Tu smo da Vam pomognemo da to učinite. Kombinujemo ono što Vi zamislite i svaku Vašu ideju možemo da pretvorimo u stvarnost. Pravimo čak i ono što niste mislili da je moguće! Bavimo se izradom buketa, svih vrsta aranžmana, dekorisanjem venčanja i svih prostora i događaja. Učinićemo sve da Vaše slavlje bude posebno i upamćeno.

Osnivač cvećare Moj Stil je Ljiljana Vukomanović, koja je rođena i odrasla u Staroj Pazovi, i od rođenja je gajila ogromnu ljubav prema cveću. Cvećarstvo je njena strast već 28 godina, a cvećara Moj Stil je njeno ostvarenje sna već 14 godina. Svoju kreativnost sa ljubavlju prema cveću i lepom pretapa u neverovatne cvetne aranžmane već godinama. Verovatno zato sve njene kreacije i imaju dušu…

Živite sa Stilom i proverite zašto smo već godinama među najboljima u svom poslu i zašto je svaki dan lepši sa nama i duhom prirode sa kojim ćete izaći iz naše radnje.

Cvećara Moj Stil